Pepe's Smart Place

Aansprekende ideeën, slimme apparaten, en groene hobby's

De X serie - Het wiel opnieuw uitgevonden

Met zo’n 10 kilo is de AirWheel unicycle het meest milieuvriendelijke en duurzame elektrische vervoersmiddel ter wereld. Daarbij ziet het er ook nog eens cool uit als je over het wegdek glijdt. Hij haalt een snelheid van maximaal 18 km/uur. Door lichtjes naar voren te leunen accelereert de Airwheel unicycle, de rem wordt geactiveerd als je achterover leunt en sturen doe je door gewoon door je gewicht naar links of naar rechts te verplaatsen. Easy! Heb je het eenmaal onder de knie voelt het heel natuurlijk aan. Kijk even op onze instructiepagina om te zien hoe je al snel leert rijden op een Airwheel unicycle.

Airwheel X3 Licht, handzaam en compact

De AirWheel X3 is de nieuwste revolutie van de straat. Kort door de bocht is het een electronisch skateboard met slechts één wiel, twee voetplankjes en geen stuur. Dat betekent relaxed door een park zweven of stunten met je vrienden terwijl je met je vrije handen een flitsend filmpje maakt. Je lichaam is het stuur. Maak je geen zorgen over je evenwicht, de gyroscoop zorgt altijd voor de juiste balans.


De Airwheel X3 weegt slechts 9.8 kg en heeft een motorvermogen van 400 W. De accu met 130 Wh is in slechts 90 minuten volledig volledig opgeladen

€    499,=          December actie €   299,=

Airwheel X5m - Rijd op je favouriete muziek in HiFi qualiteit

Welcome to the Future! uitgerust met de modernste techniek; In de Maglev motor is de mechanische lagering vervangen door een magnetische ophanging. De levensduur wordt hierdoor aanzienlijk verlengd. De geavanceerde processor bewaakt real time alle data. Met het gyroscoop systeem en fuzzy software algoritmes wordt de balans in rijrichting gehandhaafd. De Airwheel blijft altijd recht onder het zwaartepunt rijden waardoor het tweede wiel als bij een fiets niet meer nodig is.


De Airwheel X5 weegt slechts 10,2 kg en heeft een motorvermogen van 400 W. De accu met 170 Wh is in 120 minuten volledig opgeladen. Als extra is de Airwheel X5m uitgerust met een bluetooth soundsystem voor hifi geluid. 
Verkrijgbaar in zwart en wit.

€     599,=

Airwheel X6m - Tune in voor een ontspannende rit

Door de ultra stille motor van 500 watt geniet je van de muziek uit het ingebouwde bluetooth soundsystem. De wielmaat is groter gekozen zodat kleine obstakels probleemloos genomen worden en je relaxed door het buitengebied of centrum kruist.


De Airwheel X6 weegt slechts 11.5 kg en heeft een motorvermogen van 500 W. De accu met 170 Wh is in 120 minuten volledig opgeladen. Verkrijgbaar in wit


€     649,=

Airwheel X8 Extreme, wendbaar and power

Ga off-road met deze krachtpatser. De X8 is de meest geavanceerde unicycle uit de X serie. Het groter wiel geeft meer grip en comfort op oneffen terrein. De stoere afwerking met carbon fiber look past bij het imago van deze  extreme machine. De meegeleverde zijwieltjes zorgen ervoor dat je ook op de X8 binnen de kortste keren leert rijden als een pro.


De Airwheel X8 weegt slechts 11,1 kg en heeft een motorvermogen van 650 W. De accu met 170 Wh is in 120 minuten volledig opgeladen.

Verkrijgbaar in wit en zwart carbon look.

€     749,=

Dank u wel

Huren?

Eerst uitproberen !!!


Vraag naar onze huur mogelijkheden


Indien u een Airwheel unicycle binnen 1 maand na de huurperiode aanschaft dan krijgt u van ons het hele huurbedrag retour. 


U kunt ons bereiken via het onderstaande contact formulier of mail direct naar;


info@PepesSmartPlace.com

Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Vriendelijke groet

Peter de Weerd
Pepe's Smart Place
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Word lid!

  • en blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws op Pepe's Smart Place. Uw email adres blijft privé.