Pepe's Smart Place

Aansprekende ideeŽn, slimme apparaten, en groene hobby's

Geertje


Member
Joined Mar 13 2011
Actions
Send a Message
Add as Friend
Flag as Inappropriate
General Info

FEMALE
34 years old
tiensteden
Site Memberships

Pepe's Smart Place

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

14 Comments

Reply Bonappetittekes
1:46 PM on October 29, 2011 
Ik was al een tijdje pissig ,om al dat jaloerse gesar en getreiter. Maar het leuke ondanks alles is, ondanks dat mijn recensies ( die prutsels zoals het onderbetaalde smulwebscribentje deze noemde ) orphans zijn geworden. Deze nog steeds boven die van De Barones staan.
Whaaa, dat kon ze ook niet hebben .
Ze kon niet hebben dat ik een topic opende,
dat ik plaatjes en smilies gebruikte ,
dat die Michiel Slegt aan mij bepaalde verzoeken deed , eerbaar hoor ,
alles had met het smulwebgebeuren te maken haha .
En ondanks die dure vreetpartijen van der, van de raad van bestuur is ze stervens jaloers op mij. Whaaa en ik slaap prima s'nachts , heerlijk,
en dan lopen hun... carla92 en griezelientje nog gezellig te ijsberen ,haha.
En wat voor integer persoon die Barones is heb je kunnen lezen.Op de manier hoe ze schreef over de Gastvrouw van de Librije .En natuurlijk de rest dat wat ze allemaal over mijnsbergen op hyves, rubriek , facebook en op het smulwebforum heeft gezet.Een mooie madam die carla92 en haar schaduw griezelientje en nog een paar van de achter de geraniums zittende zielepoten .Ze is werkelijk van het niveau van lik me vessie en dat geval kijkt op een iedereen neer .
Gedverdemme brrrr . Groetjes Bonnie :)
Reply Geertje
11:38 AM on October 29, 2011 
Tja het was ook een beetje warrig verhaal van me gister, maar ik was ineens weer zo pissig over de manier waarop ik daar ben behandeld, met name door die Grieseline. IK was altijd vriendelijk en beschaafd bij mijn weten(behalve bij WJ)
Hier is er toch ook geen sprake van afkatten, jalouzie en valsehekserij, dus het ligt toch echt aan een aantal personen daar.
Je moest toch echt naar hun pijpen dansen en vooral flink meeslijmen, anders kon je het schudden.
Kortgeleden is dan ook weer Eobana vertrokken, zij bewandelde ook niet de door hun gewenste paden.
Ach Marian weet je, ik heb het prima naar mijn zin bij Pepe maar was gisteren gewoon even kwaad over het feit dat volwassen vrouwen op een forum een clan vormen .
En al die beledigingen die die kleine kraker van een WJ er uitkotst elke nacht, daar wil ik toch echt niet meer bij horen.
Anyway we maken er iets moois van hier, ach dat is het eigenlijk al

Geertje
Reply Bonappetittekes
10:26 AM on October 29, 2011 
Hoi Geer, ik reageer hier maar even en niet op het forum ,want dan hebben we zo weer oorlog.En dat willen we hier niet meer!!
Maar die 2 die jij noemde op het forum die grisela en die carla 92 staan er om bekend al zo een beetje vanaf 2000 op het smulwebforum ,maar ook zeker op andere fora zoals rubriek ,dat ze zo vals en gemeen zijn als de neten .Ze spelen mensen tegen elkaar uit en weten van de prinses geen kwaad , zitten
volop aan de medicijnen en lopen zelf de hele nacht op ,omdat ze van ellende niet kunnen slapen en zitten onder de anti depressiva's . Alles kan je lezen op het internet, klachten zoals slapeloosheid, hartklachten , jicht, noem het maar op en ze hebben er last van .Laatst nog over die gootsteen dat tie zat te wippen op zijn vieze stoeltje en ze forummen alsof er nooit iets is gezegd hoe debiel kun je zijn ,zowel die carla92 als die oude gootsteen .Een zielig zootje die BelEpokkenzooi op smul ik ben blij ,ondanks dat ik er wel mee lees, dat ik er weg ben .Er zitten er nog 8 en dan heb je het gehad ,daar ca 8 forummers op die miljoenen accounts ,geloof jij het, vooral na dat gehack zijn ze leden kwijt geraakt. Er zijn er zat die de moed hebben opgegeven omdat ze nooit meer konden inloggen .Trouwens er is steeds op smul van alles dat NIET werkt .En dan Die WJ die is ook niet normaal bij nacht en ontij zit tie maar te orakelen en steeds dezelfde reageren daar weer op, de volgende ochtend.Zo ook die Elverhage ,die moet toch de hort op met vreindinnen, maar toch niet de JUF uit hangen opallerlei fora om zich te kakken te zetten. Wat een maf zootje whaaaaaaa.Kortom we zitten goed bij Peet.Fijn Weekend, groetjes Bonnie ;)
Reply Geertje
3:40 AM on September 30, 2011 
Goedemorgen, ik kreeg niets te lezen van je.
Anyway geniet van de zon meisje.
Reply Bonappetittekes
6:25 PM on September 29, 2011 
Hoi er ging iets nie goe ;)
Reply Bonappetittekes
3:11 AM on September 24, 2011 
Hoi ,merk je nu dat er op het Smulweb forum alleen gelezen en geantwoord wordt wanneer het hun uitkomt!Een rechtstreeks antwoord op je vraag of op/over een haat zaaiende posting is niet aan de orde. Sterke der mee.Die banneling "de kleuter" is ook weer terug...maak je borstje maar nat het weekend..en voor die Gis moet je ook uitkijken dat is die porno...Veel plezier ;)
Reply Bonappetittekes
9:12 AM on September 23, 2011 
Hoi, zo is het bij mij ook begonnen,
ga je tegen de Barones in dan heeft ze voor het leven de pik op je!
Welkom bij de club , whaaaaaaa ...

Mauritsenole92 ..Carla dus is wit en wit heet en ze kan geen kant opperdepop !! Lollig he ;)
Wat zal ze spijt hebben van haar opschepperij over haar etentje bij de Librije en over de gastvrouw aldaar de geplamuurde Therese die ze ooit wilde afschrappen het idee alleen al!
Echt wat voor die pochende opschepster ....
" de schrijvende bonje makende internet Barones"
Groetjes Marianne ,een heel fijn weekend , doei ,doei ;)
Reply Bonappetittekes
6:54 PM on September 22, 2011 
Gea je weet natuurlijk helemaal niet waar het over gaat ,maar dit schreef Carla zelf op het Rubriekforum ....echt leuk als je de gastvrouw zo beschrijft van je favoriete restaurant :


Therese: ik vind haar wel wat toegankelijker dan vroeger, maar op de een of andere manier komt ze niet over als een warme persoonlijkheid, terwijl ze dat volgens mij toch wel is. Heel veel details (lees je wel in de recensie haha) komen volgens mij van haar af en die zijn toch heel verzorgend en warm, dus wat mij betreft is ze op de een of andere manier tegen de gasten heel afstandelijk. Heel af en toe, als je wat langer met haar praat, lijkt het of ze opeens 'echter' wordt. Ze is in ieder gelukkig niet meer zo geplamuurd als in het begin, toen had ik de neiging om het er af te schrapen.
Reply Bonappetittekes
6:28 PM on September 22, 2011 
Ha,ha ,nog even ,jij wordt warempel serieus genomen Gea door die mauritsenole92.Maar Carla is wel wit heet omdat ze zo dom is geweest alles maar op het internet dus op het Rubriek forum
te zetten!Zodat iedereen wist dat zij Carla dus bij de De Librije is/was geweest ,want daar ging het haar om !!


Zodat dat iedereen het kan lezen ook Therese .
Maar ik weet waarom ze dit doet en ze kan er verder geen kant mee op.

Zo wit heet is ze WANT zie jij iets op het internet staan de laatste paar dagen dat ik iets heb geschreven over wat zij Carla dus zelf op rubriek heeft geschreven op rubriek heeft geroepen over die geplamuurde en geverfde Therese ..Ik niet!! Jij ??

Ha,ha wat een gestoorde is die Carla toch en wit heet :
Dus dit zette ze weer op het Smulweb wat een dwaas is dat zeg :

je vriendinnetje mijnsbergen sproeit als een kater mijn opmerking over Therese Boer op het forum op rubriek rond op internet, maar we weten allemaal dat dat een volkomen gestoord wijf is, dus niemand trekt zich daar ook maar iets van aan). Jou neem ik nog even iets serieuzer.
Reply Bonappetittekes
4:35 PM on September 22, 2011 
Hoi Gea, die mauritsenole92 schijnt weer lekker bezig te zijn op het algemene smulwebforum, zo gaat dat al jaren ,dat zal nooit veranderen.
Laat je niet gek maken .
Ik lees regelmatig mee, zodoende.
Dat doe ik ook bij rubriek .Ik sta echt versteld wat ze daar en op het smulweb er zoal opzetten, iedereen kan het lezen !
Groetjes Marianne.. ;)
Reply Bonappetittekes
5:39 PM on August 24, 2011 
Hier had ik het over toen je me belde vanavond,dan heb je enigzins een idee hoe het er ook eerder op het Smulwebforum aan toe ging.En dat de ruzies op het smulwebforum niet van de laatste tijd zijn, maar al meer dan 10 jaar aan de gang zijn .En zelfs nog met een aantal dezelfde als toen .Dus ver voor mijn lidmaatschap bij het smulweb :
http://www.smulweb.nl/artikelen/153111/Eindpunt-winnies-betekenis
-voor-smulweb
Reply helga
6:38 PM on May 5, 2011 
Ben benieuwd hoe jij en je gasten het vinden.
Ik wens jullie een gezellige en smakelijke party.
Groet Helmie
Reply Binka
3:19 PM on March 15, 2011 
Hoi Murakami, mooie foto, en leuk dat je hier mee komt doen.
Reply Peter
7:39 PM on March 14, 2011 
Gea leuk dat je meedoet. Als je nog suggesties hebt hoor ik het graag.
Cu Peter