Pepe's Smart Place

Aansprekende ideeën, slimme apparaten, en groene hobby's

(T)(w)eet-je 6

De nieuwe kookapp van hello fresh!
augustus 2015

HelloFresh, de bezorger van maaltijdboxen, heeft haar eerste app gelanceerd. Gebruikers kunnen nu eenvoudig hun account beheren, het bezorgschema  van hun box aanpassen. en recepten raadplegen. 

 

De interactieve recepten helpen je met behulp van foto’s en instructies om stap voor stap de maaltijden via het scherm van iPhone of iPad te bereiden. Een ingebouwde kookwekker houdt voor je de kooktijden in de gaten. De app geeft toegang tot alle recepten van HelloFresh. Gebruikers kunnen ondermeer recepten delen zoeken op soort keuken of ingrediënt. opmerkingen of suggesties plaatsen, recepten beoordelen, etc.  

 

De voedingswaarden van de maaltijden kunnen automatisch worden gedeeld met de gezondheid app van Apple. De Kooktijden worden bijgehouden met een digitale kookwekker, die geïntegreerd is met de Apple Watch. Ook als je geen klant bent van HelloFresh heb je toegang tot de recepten.

De HelloFresh-app is beschikbaar voor iOS en kan worden gedownload in de App Store. Al met al een zeer praktische app voor ieder die lekker vers en gevarieerd wil eten. Het is nu nog wachten op een versie voor Android.

Word Lid 
en blijf op de hoogte

Laatste recepten

by Peter | 0 comments
by Peter | 0 comments
by Peter | 0 comments
by Peter | 0 comments

Actueel Op Fora